Ragip Kçiku

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
 • Quick view
  3 500 Lekë Out of stock

  Metodë për mësimin e shqipes pa mundim, e përgatitur nga Ragip Kçiku. Bashkë me librin gjenden edhe regjistrimet në CD të të gjitha mësimeve dhe ushtrimeve në mënyrë shumë profesionale, të cilat japin një ndihmesë të çmuar për mësimin e gjuhës. Redaktorë të librit: Prof. Dr. Rahmi Memushaj dhe Fatmir Hoxha. Kjo metodë është për nivelet fillestare dhe të...

  3 500 Lekë
  Add to cart More
  Online only
  Out of stock
Showing 1 - 1 of 1 item