Lori McManus

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    700 Lekë In Stock

    Autorja jep historinë e parasë në kohë, duke e shoqëruar me shumë ilustrime dhe shembuj interesantë. Historia e parasë vjen deri në kohët moderne, me fakte të panjohura, duke dhënë një informacion shumë të vlefshëm.

    700 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item