Patrick Catel

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
 • Quick view
  525 Lekë 700 Lekë -25% In Stock

  Paraja dhe tregtia është pjesë e serisë Të kuptojmë paranë. Në libër shpjegohet koncepti i ekonomiksit, i burimeve të pamjaftueshme, përballë nevojave në rritje.

  525 Lekë
  700 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item