Leo Ferrero

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    800 Lekë In Stock

    Sekreti i Anglise. - nga Leo Ferrero, shkrimtar italian i viteve '30-'40 te shekullit te kaluar. Si kundershtar i Musolinit ai detyrohet te largohet nga Italia dhe te jetoje ne France. Ky liber flet per karakterin dhe zakonet e popullit anglez, persa i njohu vete autori gjate periudhes qe jetoi ne Londer.

    800 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item