Jacob Abbott

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 3 of 3 items
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Aleksandri III, (356-323 para Krishtit), mbreti i Maqedonisë, pas pushtimit të Greqisë nga babai i tij, Filipi II, e shndërroi atë në perandori duke u zgjeruar nga Ballkani në lumin Nil dhe në Himalaje, duke gjunjëzuar me dhjetëra miliona njerëzish përgjatë rrugës. Ashtu si Napoleoni, Aleksandri ishte disi i shkurtër, biond dhe një çehre të kuqërremtë dhe...

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Historia e mbretëreshës së Egjiptit me gjak maqedon. - Libër i shkruar nga Jacob Abbott, në serinë e botimeve "Njerëzit që bënë historinë". Ne kete liber pershkruhet historia e dinastise maqedone Ptoleme, te cilet moren drejtimin e Egjiptit, pas vdekjes se Aleksandrit te Madh. Pjesa kryesore e librit i kushtohet mbretereshes se fundit te kesaj dinastie,...

  1 000 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 3 of 3 items