Edmond Budina

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    1 000 Lekë In Stock

    I njohur për publikun shqiptar si kineast, aktor e regjisor, Budina vjen për herë të parë përpara lexuesit me romanin "Kokëmushkat". Edmond Budina rrëfen intensisvisht me shumë ngjyra dhe përthyerje, fatin e një femre që prek fundin dhe thërret në erë fuqinë për t'u ngritur, për të dashur, për t'u pranuar, për t'u falur, edhe pse e pafaj.

    1 000 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item