Luljeta Ikonomi

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
 • Quick view
  1 500 Lekë Out of stock

  E drejta e migracionit është një fushë e rëndësishme e së drejtës që ka marrë një zhvillim të jashtëzakonshëm gjatë viteve të fundit. Teksti analizon në mënyrë të thelluar të drejtën ndërkombëtare, të drejtën e Bashkimit Evropian dhe legjislacionin shqiptar në fushën e migracionit, duke e ilustruar me vendime gjyqsore nga tribunanet ndërkombëtare dhe...

  1 500 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
Showing 1 - 1 of 1 item