Eno Barjami

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
 • Quick view
  900 Lekë 1 000 Lekë -10% In Stock

  'JI RRUGË-ZGJIDHJA', libri i parë në zhanërin e vetëzhvillimit, ofruar nga ‘ADAPT Botime’ me autor Eno Barjami, i cili njihet si njëri prej studiuesve, trajnuesve dhe sipërmarrësve më në zë të momentit në Shqipëri dhe në rajon.

  900 Lekë
  1 000 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item