Denada Lloja Shehaj

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    1 500 Lekë In Stock

    Libri i vjen ne ndihme te gjitha mesueseve te gjuhes angleze  nga klasa e pare deri ne te nenten, dhe jo vetem duke ofruar lojra me role, projekte te ndryshme, aktivitete, organizime dhe festivale si dhe keshilla te vlefshme ne pervetesimin e gjuhes.

    1 500 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item