Drago Siliqi

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    1 500 Lekë In Stock

    Pas me shume se tre dekadash vjen Drago Siliqi, nje autor me pak krijimtari ne vitet '50 por me nje profil intelektuali dhe shkrimtari tejet ngacmues ne ate periudhe. Krijimtaria e tij rikthehet per lexuesit e asaj kohe, por edhe per lexuesit e rinj, - si mundesi njohje me kete personalitet te kultures shqiptare te gjysmes se dyte te shekullit te XX.

    1 500 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item