Sheki Useini

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 3 of 3 items
 • Quick view
  1 592 Lekë 1 990 Lekë -20% In Stock

  Libri ‘’ Kontrata me shpirtin’’ i autorit Sheki Useinit, është një sprovë jetësore, personale, që na e udhëzon edhe shtegtimin tonë për një vetëdije të re dhe të zbatueshme. Autori jep një mesazh interesant nga përvoja e vet për rezultatin e punës dhe mundit të treguar gjatë jetës së tij disavjeçare.

  1 592 Lekë
  1 990 Lekë -20%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 791 Lekë 1 990 Lekë -10% In Stock

  Mjeshtri i njohur i meditimit, Sheki Useini ka sjellë gjithë përvojën e jetës së tij, të studimeve dhe përvojën e të tjerëve për mënyrën e të jetuarit në maksimum. Kthesa e madhe është momenti kur ti kupton se dhimbja është pjesë e pashmangshme e rritjes, kurse vuajtja është vullnetare. I gjithë libri i ngjason një protokolli sesi të çlirohemi nga...

  1 791 Lekë
  1 990 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 250 Lekë In Stock

  1 250 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 3 of 3 items