Sheki Useini

Sheki Useini është mësues i meditimit, hipnozës terapeutike dhe meditimit terapeutik. Po ashtu, është përfaqësues i brezit të ri në artet marciale si karate dhe kikboks, ku ka qenë pjesëmarrës në mbi 40 ndeshje kombëtare e ndërkombëtare.


Ka lindur në Maqedoni. Që nga fëmijëria ka qenë adhurues i pasionuar pas leximit, spiritualitetit dhe arteve marciale.


Sheki jeton që nga viti 1986 në Zvicër dhe e ka nisur karrierën në: Arte marciale; meditim; hipnozë; psikologji; filozofi. Ai është themelues dhe udhëheqës i shkollës së Karatesë në Zvicër.


Sheki Useini është autor i tre librave: “Kush je ti..?”, “Kontrata me shpirtin” dhe “Kthesa e madhe”, botuar së fundi nga shtëpia botuese Albas.


Rruga e tij drejt spiritualizmit ka nisur për Shekin pas qëndrimit 33 ditorë në Ashramin Osho, të Indisë ku u certifikua si mësues i meditimit dhe hipnozës terapetike, duke u specializuar për OSHO Meditimin Dinamik.


Qëllimi dhe fokusi i tij është që me përkushtim të madh të hulumtojë për shkencën e spiritualitetit, të kuptojë ligjet universale, të studiojë raportin e Vetëdijes dhe Nëndijes, si dhe të ofrojë mësime për të tjerët se si meditohet dhe si praktikohet hipnoza terapike. Dëshiron të kontribojë në shoqëri, duke kultivuar vlera, si: respekti, dashuria, sinqeriteti, besnikëria dhe dinjiteti njerëzor.
Libri “Kthesa e madhe” tregtohet online nga Bukinist.al, si përfaqësues ekskluziv pë tregtimin e tij në Shqipëri.

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 3 nga 3 libra
 • Shikim i shpejtë
  1 592 Lekë 1 990 Lekë -20% Në stok

  Libri ‘’ Kontrata me shpirtin’’ i autorit Sheki Useinit, është një sprovë jetësore, personale, që na e udhëzon edhe shtegtimin tonë për një vetëdije të re dhe të zbatueshme. Autori jep një mesazh interesant nga përvoja e vet për rezultatin e punës dhe mundit të treguar gjatë jetës së tij disavjeçare.

  1 592 Lekë
  1 990 Lekë -20%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 791 Lekë 1 990 Lekë -10% Në stok
  I ri

  Mjeshtri i njohur i meditimit, Sheki Useini ka sjellë gjithë përvojën e jetës së tij, të studimeve dhe përvojën e të tjerëve për mënyrën e të jetuarit në maksimum. Kthesa e madhe është momenti kur ti kupton se dhimbja është pjesë e pashmangshme e rritjes, kurse vuajtja është vullnetare. I gjithë libri i ngjason një protokolli sesi të çlirohemi nga...

  1 791 Lekë
  1 990 Lekë -10%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 250 Lekë Në stok
  I ri
Shfaq 1 - 3 nga 3 libra