Feride Papleka

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    1 200 Lekë In Stock

    Ky libër hapi hullinë e librave që i kushtohen gjerësisht Rexhep Qoses. Libri i Feride Paplekës për Rexhep Qosen mund të konsiderohet me plotë gojën si libri më i mirë dhe më i plotë për figurën e vecantë dhe të spikatur të Rexhep Qoses.

    1 200 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item