Jose Maria Eca De Queiros

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    1 600 Lekë In Stock

    “Saga e familjes Maia” rrëfen kalimin e pandalshëm të kohës, kauzat e humbura dhe dekadencën e kulturës dhe shpirtit portugez. I konsideruar si “Libri më i mirë i romancierit më të mirë portugez” nga shkrimtari nobelist José Saramago, “Saga e familjes Maia” është një roman klasik i letërsisë portugeze, me një atmosferë dikensiane, me një stil realist alla...

    1 600 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item