Maria Parr

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Lexuesit fëmijë do ta adhurojnë këtë libër plot ndjenjë dhe emocion, ku argëtimi dhe veprimi ndërthuren me mendime të thella, ndërsa trishtimi dhe dhimbja janë pjesë e natyrshme e jetës.

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Në këtë roman të dytë të serisë, që mund të lexohet edhe më vete, autorja e mirënjohur, Maria Parr, kthehet në Gjirin Matildvik me një histori për Lenën, detin dhe Trilin. Mosha e leximit: nga 9 vjeç.

  800 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 2 of 2 items