Caroline Criado Perez

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
 • Quick view
  1 260 Lekë 1 400 Lekë -10% In Stock

  Nga politikat publike te hulumtimet mjekësore, teknologjia, vendet e punës e mediat, Gratë e padukshme zbulon se si në një botë të ndërtuar për dhe nga burrat, jemi duke e injoruar në mënyrë sistematike gjysmën e popullsisë, shpesh me pasoja katastrofike

  1 260 Lekë
  1 400 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item