Joe Dispenza

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 4 of 4 items
 • Quick view
  2 030 Lekë Out of stock

  2 030 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  1 100 Lekë In Stock

  Për të gjithë ata që kanë lexuar librin bestseller të The Neë York Times, Ti je placebo, të autorit Joe Dispenza, tashmë vjen edhe libri më i ri “Mbinatyrshëm”. I bazuar mbi vëzhgimet dhe trajnimet e shumta në të gjithë botën, shkencëtari i mendjes eksploron sesi njerëzit e zakonshëm po bëjnë të pazakonta për të transformuar veten dhe jetet e tyre.

  1 100 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 100 Lekë In Stock

  Ky libër është pa asnjë dyshim më i miri nga zhanri i botimeve të vetëndihmesës dhe vetëshërimit për faktin se fuqia e mendjes dhe potenciali i saj për të ndikuar në shëndetin dhe mirëqenin e trupit ilustrohen në mënyrë të përsosur me fakte shkencore.

  1 100 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  2 190 Lekë Out of stock

  2 190 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
Showing 1 - 4 of 4 items