Joe Dispenza

Dr. Joe Dispenza është një lektor ndërkombëtar, studiues, konsulent korporatash, autor dhe pedagog, i cili është ftuar të flasë në më shumë se 33 vende të bots, n gjashtë kontinente. Si pedagog dhe trajner ai udhëhiqet nga bindja se secili prej nesh ka potencial për madhështi dhe aftësi të pakufizuara. Në stilin e tij të lehtë për t'u kuptuar, inkurajues dhe të dhembshur, ai ka edukuar mijëra njerëz, duke treguar në detaje se si ata mund të rilidhojnë trurin e tyre dhe të rindërtojnë trupin e tyre për të bërë ndryshime të qëndrueshme.


Përveç ofrimit të një sërë kursesh dhe teleklasash në internet, ai personalisht ka ligjëruar Workshope Progresive tre-ditore, Workshope të Avancuara pesë-ditore dhe Shtatë-ditore, Week Long Advanced Retreats në SHBA dhe jashtë saj. Duke filluar nga viti 2018, trajnimet e tij u bënë n oferta njëjavore dhe përmbajtja e seminareve progresive u bë e disponueshme në internet.


Dr. Joe është gjithashtu një anëtar i fakultetit në Universitetin Quantum në Honolulu, Hawaii; Instituti Omega për Studime Holistike në Rhinebeck, Nju Jork; dhe Qendra Kripalu për Jogën dhe Shëndetin në Stockbridge, Massachusetts. Ai është gjithashtu një kryetar i ftuar i komitetit të kërkimit në Universitetin Life në Atlanta, Georgia.


Si studiues, pasioni i Dr. Joe mund të gjendet në kryqëzimin e gjetjeve më të fundit nga fushat e neuroshkencës, epigjenetikës dhe fizikës kuantike për të eksploruar shkencën. Ai e përdor atë njohuri për t'i ndihmuar njerëzit të shërojnë veten nga sëmundjet, gjendjet kronike dhe madje edhe sëmundjet terminale, në mënyrë që ata të mund të gëzojnë një jetë më të përmbushur dhe të lumtur, si dhe të evoluojnë vetëdijen e tyre.


Në trajnimet e tij të avancuara në mbarë botën, ai ka bashkëpunuar me shkencëtarë të tjerë për të kryer kërkime të gjera mbi efektet e meditimit, duke përfshirë testimin epigjenetik, skanimin e trurit me elektroencefalograme (EEG) dhe testimin individual të fushës së energjisë me një makinë për vizualizimin e shkarkimit të gazit (GDV).


Hulumtimi i tij përfshin gjithashtu matjen e koherencës së zemrës me monitorët HeartMath dhe të energjisë së pranishme në mjedisin e seminarit para, gjatë dhe pas ngjarjeve me një sensor GDV Sputnik.


Si konsulent korporatash, Dr. Joe jep leksione dhe seminare në terren për bizneset dhe korporatat e interesuara në përdorimin e parimeve neuroshkencore për të rritur kreativitetin, inovacionin, produktivitetin e punonjësve dhe më shumë. Programi i tij i korporatës përfshin gjithashtu trajnime private për menaxhmentin e lartë. Dr. Joe ka trajnuar dhe certifikuar personalisht një grup prej më shumë se 70 trajnerësh të korporatave, të cilët ua mësojnë modelin e tij të transformimit kompanive në mbarë botën. Ai gjithashtu kohët e fundit filloi të certifikojë trajnerë të pavarur për të përdorur modelin e tij të ndryshimit me klientët e tyre.


Dr. Joe mori një diplomë bachelor nga Kolegji Shtetëror Evergreen. Trajnimi i tij pasuniversitar mbuloi neurologjinë, neuroshkencën, funksionin e trurit dhe kiminë, biologjinë qelizore, formimin e kujtesës, plakjen dhe jetëgjatësinë. Për më shumë informacion shkoni në www.drjoedispenza.com (më pak)


 

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 7 nga 7 libra
Shfaq 1 - 7 nga 7 libra