Lauren Groff

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
 • Quick view
  1 050 Lekë 1 400 Lekë -25% In Stock

  Me një stil të shkruari tejet të thellë dhe të shkëlqyer, Lauren Groff ka arritur t’i japë mjeshtëri rrëfimtare asaj që mund të lexohet si një pjesë teatrore, si një tragjedi e vënë në jetë nga dy personazheve të shkëlqyer; sepse çdo histori ka dy anë, ndërsa çelësi i një martese nuk është e vërteta, por sekreti.

  1 050 Lekë
  1 400 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item