Hakob Melik Hakobyan

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    1 200 Lekë In Stock

    "Budallai" është legjenda e paharrueshme e një burri, e një gruaje dhe e një kombi të ndarë. Megjithëse nuk ështe një roman drejtpërdrejt mbi genocidin armen, kryevepra e Raffit është po aq e rëndësishme për të kuptuar kontekstin historik nën Perandorinë Osmane në fund të shekuliit të 19-të.

    1 200 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item