Media Union

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    500 Lekë In Stock

    Renditja e kompanive më të mëdha në vend, sipas të ardhurave, “Monitor 200”, për vitin 2019. Ndërtimi dhe koncesionet po vijojnë të fitojnë terren. Sipërmarrjet e përqendruara në konsum paralajmërojnë për pasojat e COVID-19 në aktivitetin e tyre.

    500 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item