Jostein Gaarder

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 3 of 3 items
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock

  Filozofia mund të na mësojë diçka mbi artin e jetës. Shpesh, ne nuk kemi kohë për të shpjeguar as një buzëqeshje të mistershme. Por, në këtë mënyrë, ne u largohemi edhe burimeve të pastra të lumturisë. Dhe lumturia mund të jetë diçka po aq e thjeshtë sa edhe zbulimi, që qielli është i kaltër, ose që zogjtë fluturojnë trumba-trumba

  1 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Në vend që të bëhet vetë shkrimtar, Petter e nxjerr jetesën nga shitja e historive dhe ideve profesionistëve që vuajnë nga bllokimi i shkrimtarit. Është një tregti fitimprurëse. Por Petter, teksa qëndron si një merimangë në qendër të rrjetës së tij, e gjen veten në një kurth të cilin e ka krijuar vetë.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  “Babai im vdiq 11 vjet më parë. Unë isha vetëm katër vjeç. Nuk dëgjova kurrë asgjë prej tij por tani ne po shkruajmë një libër së bashku”. Për Georg Røed, babai i tij nuk është më shumë sesa një hije, një kujtesë e largët. Por një ditë përmes gjyshit zbulon disa faqe të një libri të vjetër me kapakë të kuq. Në to Georg zbulon rastësisht edhe një letër që...

  1 000 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 3 of 3 items