Lisa Grunwald

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    1 400 Lekë In Stock

    Një histori dashurie magjike, e frymësuar nga legjenda e një gruaje që u zhduk në Grand Central Terminal, në vitet 20 deri në Luftën e Dytë Botërore dhe më tej, i shkruar nga autorja sipas frymës së librave “Gruaja e udhëtarit të kohës” dhe “Rasti serioz i Benjamin Button”. Duke parë në të kaluarën e pasur të Grand Central Terminal, Lisa Grunwald krijon...

    1 400 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item