Selja Ahava

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    800 Lekë In Stock

    Nganjëherë, vjen fundi i botës. Nganjëherë, Parajsa shpërthen. Nganjëherë, dikush vdes kaq papritmas, sa nuk ka kohë ta kuptosh. Ndoshta ky njeri do të përpiqet të rikthehet si një fantazmë për të vazhduar historitë e saj të lëna përgjysmë. Ndoshta duhet vërtet të largohemi. Ndoshta duhet të ndalojmë buzë rrugës dhe ta lëmë makinën të ikë. Ndoshta duhet...

    800 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item