Ismije Beshiri

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
 • Quick view
  1 170 Lekë 1 300 Lekë -10% In Stock

  “Kjo monografi e Ismije Beshirit është një kontribut i rëndësishëm për historiografinë shqiptare, sepse hedh dritë të re mbi qëndrimin e Gjermanisë ndaj çështjes shqiptare në vitet dramatike të revolucionit nacional shqiptar deri në shpalljen e pavarësisë dhe Konferencën e Ambasadorëve në Londër.

  1 170 Lekë
  1 300 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item