Dritan Demiraj

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 8 of 8 items
 • Quick view
  1 800 Lekë In Stock

  Në këtë libër, i dyti i një serie me 12 volume, flitet për historinë e Al Qaedas (AQ) në SHBA dhe Kanada, drejtuesit dhe operatorët kryesorë, shtetasit amerikanë të lidhur me grupet terroriste që bashkëpunuan me AQ, sulmet terroriste të AQ në SHBA

  1 800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 800 Lekë In Stock

  Në këtë libër, i treti i një serie me 12 volume, flitet për Al Qaedan (AQ) në Europë.

  1 800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 800 Lekë In Stock

  “Al-Qaeda në Gadishullin Arabik (AQAP)” (volumi i gjashtë në kolanën e al-Qaedës) flitet në detaje për situatën politike, ekonomike, sociale dhe të sigurisë në Gadishullin Arabik.

  1 800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 800 Lekë In Stock

  “Al-Qaeda në Irak (AQI)” (volumi i pestë në kolanën e al-Qaedës) flitet për historinë e krijimit dhe evolucionin e AQ në Irak (2003-2006).

  1 800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 800 Lekë In Stock

  “Al-Qaeda në Magrebin Islamik (AQIM)” (volumi i shtatë në kolanën e al-Qaedës) flitet për al-Qaedën në Magrebin Islamik (AQIM), historikun e krijimit të saj.

  1 800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 800 Lekë In Stock

  “Al-Qaeda në Siri (AQS)", (volumi i katërt në kolanën e al-Qaedës) flitet për Al-Qaedën në Siri ose Levant (AQS).

  1 800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  2 000 Lekë In Stock

  Në këtë libër, i pari i një serie me 12 volume, lexuesi do të njihet me fazat e zhvillimit të Al Qaedas (AQ) përgjatë pesë gjeneratave të saj.

  2 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  2 000 Lekë In Stock

  Përmbajtja e librit na ballafaqon me një problematikë të vështirë dhe të padëshiruar për shqiptarët dhe boshnjakët në rajonin e Ballkanit Perëndimor Xhihadizmin dhe Ekstremizmin Islamik.

  2 000 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 8 of 8 items