Fedhon Meksi

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock

  Ky libër synon të pasurojë historiografinë shqiptare me të dhëna, trajtesa dhe përshkrimin e kronikave historike që kanë të bëjnë me katër personazhe që kanë lënë gjurmë në historinë e Shqipërisë: Mahmud Pashë Bushati, Ali Pashë Tepelena, Naum B. Veqilharxhi dhe Vangjel Zhapa.       

  1 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  Libri është vëllimi i dytë i trilogjisë "Yjet e mjekësisë shqiptare", kushtuar mjekëve të shquar shqiptarë që kanë shërbyer në vendin tonë gjatë shekullit XX. "Libri është vëllimi i dytë i trilogjisë ""Yjet e mjekësisë shqiptare"", kushtuar mjekëve të shquar shqiptarë që kanë shërbyer në vendin tonë gjatë shekullit XX.

  1 200 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 2 of 2 items