Salvador Dali

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
 • Quick view
  1 500 Lekë Out of stock

  Kjo autobiografi e hershme, që zgjat deri në fund të tridhjetave, është aq e paparashikueshme dhe provokuese, sa dhe arti i tij. Vetëportretizimi shumëngjyrësh fillon me rikoleksionimet e tij të hershme dhe mbaron në kulmin e suksesit të tij të hershëm.

  1 500 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
Showing 1 - 1 of 1 item