Shen Francesku i Asizit

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    700 Lekë In Stock

    Ky libër vjen si ribotim i vitit 23004, duke përmirësuar përmbajtjen, anën gjuhësore dhe cilësinë e botimit. Ky botim hidhet në qarkullim me rastin e 800 vjetorit të lëvizjes franceskane në Shqipëri 1219-2019.

    700 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item