Olivier Guez

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    900 Lekë In Stock

    Në këtë roman të bazuar në hulumtime rigoroze, pothuajse tërësisht në dokumentet historike, Olivier Guez ndjek gjurmët e Mengelesë gjatë viteve të largimit të tij nga Europa. Zhdukja e Jozef Mengelesë e vë lexuesin në një kërkim letrar në gjurmët e një prej figurave më të pahijshme dhe kriminale të shekullit të njëzetë.

    900 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item