Olivier Guez

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
 • Shikim i shpejtë
  900 Lekë Në stok
  I ri

  Në këtë roman të bazuar në hulumtime rigoroze, pothuajse tërësisht në dokumentet historike, Olivier Guez ndjek gjurmët e Mengelesë gjatë viteve të largimit të tij nga Europa. Zhdukja e Jozef Mengelesë e vë lexuesin në një kërkim letrar në gjurmët e një prej figurave më të pahijshme dhe kriminale të shekullit të njëzetë.

  900 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër