Viktor E. Frankl

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  720 Lekë 800 Lekë -10% In Stock

  Libri "Në kërkim të kuptimit në jetë", shkruar nga Viktor Frankëlli, është një nga veprat më madhështore të epokës sonë. Në përgjithësi, nëse një libër ka një fragment, një ide që mbart fuqinë për të transformuar jetën e njeriut, kjo është një arsye e mirë për ta lexuar, për ta rilexuar dhe për ta vënë në reshtin e parë të raftit. Ky libër ka shumë...

  720 Lekë
  800 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 251 Lekë 1 390 Lekë -10% In Stock

  A rediscovered masterpiece by the 16 million copy bestselling author of Man's Search For Meaning. With an introduction by Daniel Goleman. Published here for the very first time in English, Frankl's words resonate as strongly today as they did in 1946. Despite the unspeakable horrors in the camp, Frankl learnt from his fellow inmates that it is always...

  1 251 Lekë
  1 390 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 2 of 2 items