Olga Tokarczuk, Kazuo Ishiguro

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    1 900 Lekë In Stock

    Gjate vitit 2019 kane ardhur ne shqip disa nobeliste, por ne kemi perzgjedhur dy prej tyre, per ti rekomanduar per lexim ne set. Ato jane: Kazuo Ishiguro dhe Olga Tocarkzuk. Ata kane fituar Çmimin Nobel ne vitet 2017 dhe 2018.

    1 900 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item