Simon Sinek, Brian Tracy

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
 • Quick view
  1 360 Lekë 1 600 Lekë -15% In Stock

  Shumica e bizneseve nuk e çojnë në fund misionin e tyre, por ndalen rrugës. Pse ndodh kjo? Shumëkush i kërkon arsyet jashtë vetes, - tek tregjet, konjukturat, etj. Por nëse zbulojmë arsyen e vërtetë se përse e nisim një biznes, dhe kemi një strategji të qartë në momentin që fillojmë rrugëtimin tonë si sipërmarrës, ka më pak shance për të falimentuar....

  1 360 Lekë
  1 600 Lekë -15%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item