Andonis Fostieris

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    400 Lekë In Stock

    Poezia e Fostierit është shumëplanëshe. Dashnor i së pakufishmes dhe interpretues i së pafundmes dhe shumanshmes, nisur nga bërthama e fortë shtrihet drejt plotësimit të saj, i angazhuar me anët e shumta të saj, të dhëna mes poezive të tij.        

    400 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item