Mimoza Gjokutaj, Shezai Rrokaj

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    250 Lekë In Stock

    Kjo fletore është fantastike për tu përdorur për të gjithë nxënësit që përgatiten për të hyrë në klasën e parë. Përmes saj, fëmijët ushtrohen lehtësisht në shkrimin e shkronjave të alfabetit. Në aspektin didaktik dhe pedagogjik është ndihmesë për vogëlushët të cilët më pas nuk do të kenë probleme në mësimin e abetares shqipe

    250 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item