Hwang Sok - Yong

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Autori i këtij libri konsiderohet romancieri më i mirë bashkëkohor në kontinentin aziatik dhe vjen për herë të parë në gjuhën shqipe. Nëse do të njohësh në sfond tragjizmin që sjell për regjimin bunker të Koresë së Veriut, Nobelisti Huang bën një prezantim ideal për lexuesin

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  700 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 2 of 2 items