Vishen Lakhiani

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    1 200 Lekë In Stock

    Dhjetë ligje jo-konvencionale për të ripërcaktuar jetën tuaj dhe për të qenë të suksessshëm sipas termave tuaj. Autori shprehet: “Unë mendoj se është e mundur që njerëzit e zakonshëm të zgjedhin të jenë të jashtëzakonshëm”.

    1 200 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item