Vishen Lakhiani

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
 • Shikim i shpejtë
  1 104 Lekë 1 200 Lekë -8% Në stok

  Dhjetë ligje jo-konvencionale për të ripërcaktuar jetën tuaj dhe për të qenë të suksessshëm sipas termave tuaj. Autori shprehet: “Unë mendoj se është e mundur që njerëzit e zakonshëm të zgjedhin të jenë të jashtëzakonshëm”.

  1 104 Lekë
  1 200 Lekë -8%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër