Jehona Xhaferi

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    500 Lekë In Stock

    "Magi Land 1”, është libër që u dedikohet fëmijëve 6 vjeçarë. Është libër me plotë ilustrime të bukura, dhe mësime tejet të kapshme. Libri është hartuar në bazë të kurrikulës dhe si i tillë është i përshtatshëm për fëmijët, prindërit dhe mësimdhënësit.

    500 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item