Neritan Babamusta, Edmond Lulja

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 3 of 3 items
 • Quick view
  720 Lekë 800 Lekë -10% In Stock

  Ky tekst ju vjen ne ndihme te gjithe maturanteve per tu pergatitur per provimet e lirimit, sipas kurrikules me kompetenca. Babamusta dhe Lulja jane ekspertet me te mire te teksteve shkollore te lendes se matematikes.

  720 Lekë
  800 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  450 Lekë 500 Lekë -10% In Stock

  Ky është botim në ndihmë të maturantëve për tu përgatitur për provimet e Maturës Shtetërore. Autorët janë ekspertët më të mirë në lëndën e matematikës.

  450 Lekë
  500 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë Out of stock

  Ky liber ju vjen ne ndihme te gjithe gjimnazisteve te klases se 11, te cilet duan te permiresojne aftesite e tyre ne lenden e matematikes, permes berjes se ushtrimeve plotesuese. Teksti eshte hartuar nga dy ekspertet me te mire ne lenden e matematikes, Neritan Babamusta dhe Edmond Lulja

  500 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
Showing 1 - 3 of 3 items