Valmir Tertini

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 5 of 5 items
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Pas dy vëllimeve me poezi, Valmir Tertini vjen me një përmbledhje eseistike me shkrime të frymëzuara dhe emocionale. Artikujt e tij janë botuar në mediat e Prishtinës dhe Tiranës dhe përfshijnë tematika të ndjera me qasje të pazakonta. Në këto ese Tertini trajton cështje të ndryshme nga fusha e medias, letërsisë, kinemasë dhe filmit.

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Ky libër përmbanë kapituj bazik në rrugën e realizimit të një filmi. Studimet e gjata në procesin e bërjes së filmit, duke u ndaluar në të gjitha etapat e tij, që nga ideja, historia, editimi, teknologjia dhe përfshirja e ekspertëve në realizimin e tij. Një pergatitje nga Valmir Tertini, që u adresohet jo vetem studenteve të akademisë se arteve por edhe...

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Libri KOSOVAFILM vjen si një holumtim për historikun, ku përfshihen përmbledhje esesh si dhe intervistat të shkruara nga autori Valmir Tertini

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  400 Lekë In Stock

  Ky është vëllimi i dytë me poezi i Valmir Tertinit pas vëllimit “Por...” që vjen para lexuesve në dy gjuhë: shqip dhe anglisht. Ka 12 cikle apo qerthuj poetikë, përmes të cilave na njeh me shumë argumente nga jeta e shtresave të ndryshme, duke nisur nga ndjenjat vetjake dhe me përpjekjet e tij për të gjetur rrugëdalje në jetë.

  400 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  300 Lekë In Stock

  Libri me poezi i titulluar “Por…” konsiston në 5 episode. Katër episode e para përmbajnë nga dhjetë poezi dhe skena nga episodet paraprake ka 10 poezi të përkthyera në gjuhën angleze. Pas çdo episodi, janë cituar nga dy thënie të këngëtarit legjendë, Jim Morrison.

  300 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 5 of 5 items