Ben Macintyre

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 3 of 3 items
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock

  “Agjente Sonja” është kalvari i jetës së një gruaje – një jetë që përfshin ngritjen dhe rënien e vetë komunizmit dhe që ndryshoi kursin e historisë. Historia e saj deri tani nuk ishte treguar kurrë.

  1 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  2 000 Lekë In Stock

  Libri del me 16 nentor ne treg.

  2 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  2 000 Lekë In Stock

  Historia më e madhe e spiunazhit të Luftës së Ftohtë. Ben Macintyre, në librin e tij "Spiuni dhe tradhtari" tregon një histori tradhtie, jetë të dyfishtë dhe guximi të madh që arriti ta ndryshojë kursin e Luftës së Ftohtë përgjithnjë.

  2 000 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 3 of 3 items