Ben Macintyre

Ben Mancintyre është autor bestseller. Disa nga librat e tij, si Agent Zigzag, Operation Mincemeat dhe "Spiuni dhe tradhtari" - botuar në shqip nga BOTART - janë shitur në miliona kopje. Ai është kolumnist dhe redaktor i asociuar i The Times, dhe ka punuar si korrespondent mediesh në Nju-Jork, Paris dhe në Uashington. Mancintyre është një prezantues i rregullt i serive të BBC-së për librat e tij të suksesshëm.

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 3 nga 3 libra
Shfaq 1 - 3 nga 3 libra