Karin Laviat

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    500 Lekë In Stock

    Kjo gramatikë praktike gjermanisht - shqip është përshtatur për të gjithë ata që dëshirojnë të mësojnë gjuhën gjermane, si për fillestarët ashtu dhe për ata që kanë një nivel të mesëm njohurishë, si dhe për cilindo që dëshiron të zgjerojë apo të rifreskojë njohuritë gramatikore të gjermanishtes në shkollë, në kurse të ndryshme etj.

    500 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item