Klinika Mayo

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    2 000 Lekë In Stock

    “Udhërrëfyesi për një shtatzëni të shëndetshme” është një botim i përgatitur nga ekspertet e klinikës “Mayo”. Ekspertët klinikës "Mayo", klinikës mjekësore më të njohur në botë për arritjet e saj, vijnë tani me një udhërrëfyes për një shtatzëni të shëndetshme, por edhe për kujdesin e nënës dhe foshnjës pas lindjes.

    2 000 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item