Isabelle Filliozat

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 3 of 3 items
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Në këtë libër, ashtu si edhe në “Kam provuar gjithçka!” prindërit do të zbulojnë një qasje efikase, bazuar në zbulimet e neuroshkencës. Të jetosh me një fëmijë nga gjashtë në njëmbëdhjetë vjeç do të jetë një lumturi në përditshmëri! Nuk ka vlerësime

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Si të dalësh nga betejat rreth veshjeve, rregullit, grindjeve para se të nisen për në shkollë apo para gjumit? Prindërit kanë prirjen që t’i interpretojnë sjelljet e tepruara ose të bezdisshme të të vegjëlve si manifestime kundërshtimi, të një vullneti të keq, paturpësie. Të tjerë fajësojnë veten dhe kërkojnë traumën. Po sikur të ketë shkaqe të tjera?

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Perballja me adoleshentet, - po ju vjen nje ndihmes i ri...

  1 000 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 3 of 3 items