Heidi Murkoff, Sharon Mazel

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    2 000 Lekë In Stock

    Ky botim konsiderohet Bibla e shtatzënisë në Amerikë. Shpjegimi i shtatzënisë, përgjigjet për pyetjet rreth saj, çmitizimi i trupit tuaj që nga koka (çfarë t’u bëni atyre dhimbjeve të kokës) deri te këmbët (pse janë aq të ënjtura) dhe që nga shpina (si t’i ndalojmë dhimbjet e saj) deri te barku (pse nuk mund ta dalloni gjininë e foshnjës nga forma e...

    2 000 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item