Ian Bremmer

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 6 of 6 items
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  Studiuesi Ian Bremmer vjen me një libër tjetër para lexuesit shqiptar: Fituesit dhe humbësit në një botë pa udhëheqje

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  Kjo guidë për trendin pasardhës madhor të ekonomisë globale përfshin njohuri të dobishme për investuesit, udhëheqësit e bizneseve, politikbërësit dhe për këdo që kërkon të kuptojë ndryshimet e rëndësishme që po ndodhin në politikën ndërkombëtare dhe në ekonominë globale.

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock
  New

  Shkencetari i mirenjohur politik Ian Bremmer nxjerr mesime nga sfidat globale te 100 viteve te fundit, - perfshire pandemine – per te treguar se si mund t’u pergjigjemi tre krizave madhore qe do te shpalosen pergjate dekades se ardhshme

  1 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock

  1 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock

  Ky libër ofron një analizë mjeshtërore mbi arsyet pse globalizmi dështoi dhe pse populizmi po përhapet me shpejtësi. Ky libër jo vetëm do t’ju ndihmojë të parashikoni të ardhmen e kombeve, por do të luajë një rol për t’i dhënë formë kësaj të ardhmeje

  1 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  Amerika do të mbetet superfuqia e vetme botërore edhe për shumë vite. Si do të jetë kjo lloj superfuqie? Çfarë roli duhet të luajë Amerika në botë? Keto dhe shume pyetje te tjera ngre ky liber, duke na dhene pergjigje qe na bejne me te qarte per rolin e SHBA-ve ne boten tone

  1 200 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 6 of 6 items