Ian Bremmer

Ian Bremmer është studiues amerikan i shkencave politike dhe autor i shumë librave me fokus zhvillimet globale dhe risqet politike. Ai është president dhe themelues i Euroasia Group. Po ashtu është kërkues në fushën e kërkimeve për risqet politike dhe konsulent për disa kombari. Ai ka themeluar gjithashtu edhe median digjitale G-zero. Është një analist i ftuar rregullisht në media të mëdha ndërkombëtare si: CNN, Fox News, MSNBC, the BBC, Bloomberg, dhe shumë media të tjera në të gjithë botën.


Ka përfundunduar studimet për marrëdhënie ndërkombëtare në Universitetin Tulane dhe ka një mastër dhe një doktoraturë në shkenca politike në Universitetin e Stanford-it.


Libri Ne vs Atyre – dështimi i kapitalizmit” i dha famë në arenën ndërkombëtare. Ky libër ka ardhur në shqip bashkë me dy libra të tjerë, “Kurba J” dhe “Fundi i tregut të lirë”, përkthyer nga Blendi Lami dhe botuar nga Minerva.

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 6 nga 6 libra
Shfaq 1 - 6 nga 6 libra